Back to December; Bukan Promosi

Yiha halo blogers sekalian
tanpa banyak cingcong, ya, kali ini nulisnya pake bahasa Indonesia, ok? Ada yang keberatan? bisa mengangkat kaki ataupun tangan. My blog my rule hahaha! (nyante jack goloknya simpen dulu) Iyak, btw ada yang tau Why do I seem to be in a hurry? *back sound: Taylor swift "Friday night beneath the stars in the field behind your.."
Matiin woy woy. Jeng jeng jeng yaitu... karena... ketidaksabaran saya membaca, mempelajari, memahami, merenungkan, menafsirkan, membakar buku ipa ips mat bahasa indonesia,..,.. , secara gitu minggu depan ada apa teman temaan? yaa pra ulum!!!! kok ga heboh sih? Iya emang biasa aja. hehe. biasa.*underlined*
Oke lupakan sekolah(?), ngomong2, ada yang merasa beda dengan blog saya? Dengan syarat speaker dalam posisi on. (ok, maksa) yaa lagunya genti haha, selain karena faktor A yaitu : Aa mampus bosen lagunya itu mulu, faktor lainnya adalah karena ketekunan Rainy mempromosikan album yang di gembar gemborkan merupakan album mama tirinya; Taylor Swift. Speak Now was released on October 25, 2010. She has written the album completely by herself in Arkansas, New York, Boston and Nashville. <3 And the songs are completely...catchy? easy listening? huh wathever. And the song that youre listening to now is Back to December. The apology song she wrote for ex-love Taylor Lautner.
"You gave me all your love and all I gave you was goodbye" regretful lyrics, mellow tone. However, Swift and Lautner were so cute together, werent they? ._. Hey It made me think; If we loved someone the way too much, we needed them, we wanted them, Then why we just let them went out of our lifes? Some believe that if something is meant to be, it will be. But how do we know if something is ment to be if we dont try? Why do we wait until there's no more time? 
Taylor said Back to December, “turn around and make it all right.” So, Take your chance.. now!